Insamling till Locker Room Talk

För tredje året vill vi i FC Krukan uppmärksamma en händelse i september för tre år sedan. Vår lagkamrat Philip Svenssons flickvän Sanne gick bort efter en lång och hård kamp mot cancer, endast 26 år gammal.

De efterföljande åren har vi haft insamlingar till förmån för organisationer som gör skillnad i vårt samhälle i anslutning till Sannes årsdag. Detta år vill vi skänka bidragen till organisationen Locker Room Talk. På deras hemsida kan man läsa: Locker Room Talk Sverige är en ideell organisation som arbetar med jämställdhet och schyssta attityder mot snacket i omklädningsrummet i ett förebyggande syfte.

FC Krukan är och ska vara en förening där vi hjälper och stöttar varandra. Vi går alla igenom tuffa perioder i livet och då är det viktigt att vi finns där och är schyssta mot varandra när det är svårt.

Så vill du skänka pengar och hjälpa oss att hjälpa så ska du göra följande:
Swisha valfritt belopp till 123 288 87 66 (mottagare FC Krukan) och märk insättningen med "Insamling".

Insamlingen pågår till 30 september.

Tack för ditt bidrag!
FC Krukan

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-