Spelarpresentation - Staffan Dahl

Namn: Staffan Dahl
Ålder: 32
Position: Högerflanken
Moderklubb: Danmarks IF
Tidigare klubbar: IFK Uppsala, Melbourne University Rangers, Danmarks IF

 

Var har du spelat de senaste åren?

Jag har spelat på andra arenor än fotbollsplaner de senaste åren.

 

Varför blev det Krukan?

För några år sedan sprang jag på Tor en dimmig kväll i Uppsala. Efter några fler öl fick jag tipset att Krukan är klubben att joina om jag någonsin flyttade till Stockholm (tror det var smaken av öl som ledde samtalsämnet till Krukan). Så blev det också. Känns som en fullträff.

 

Någon överraskning så här långt?

Zinkenmattan slutar aldrig att förvåna. Smärtan som strålar härligt ut från ryggraden efter ett pass är obeskrivlig. Är också överraskad av träningsnivån. Hade förväntat mig en uppvärmning från omklädningsrummet till planen. Lite kort stretch på det sen tvåmålsfight en hel träning. Så har det inte riktigt varit så här långt in på säsongen.

 

Vad säger du om konkurrensen din position?

Sylvass. Många som vill representera Krukan. Förväntar mig också att några för mig nya ansikten dyker upp lagom till skarpt läge när seriespelet drar igång.

 

Vad tror du om säsongen, för laget och för egen del?

För egen del hoppas jag på att göra det så tråkigt (och ont) som möjligt för motståndarna att anfalla på min kant. Med lite bättre fysik hoppas jag också kunna älga liter mer på den offensiva spelplanen. För lagets del borde målsättningen vara att överträffa förra säsongens fina resultat.

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Nyhetsarkiv

Länkar