Palles kommentarer

Dagen efter bragden på ön ger Krukans tränare Patrik "Palle" Mildaeus sina kommentarer på 2-1-segern mot Lidingö.

Hur skön var den här segern?
- Fantastisk skön! Känns alltid lika bra när man rånar ett lag på poängen.

Vi hade en ganska tydlig matchplan. Hur ser du på matchen?
- Från början till slut var det Lidingö som hade bollen och vi försvarade oss. Det var så vi var förberedda på att matchen skulle se ut, trodde väl i och för sig att vi skulle ha lite mer boll även om vi hade några fina kombinationer i första halvlek. Deras sätt att spela var fint att titta på  men inte speciellt effektivt, dom skapar inte jättemånga solklara lägen. 

Vad sades innan matchen?
- Att vi skulle jobba hårt för varandra, hålla ihop laget, ha ett lägre försvarspel än normalt och vara äckligt disciplinerade som Timo Lahtinen en gång uttryckte det. Vi ville även sätta lite längre bollar bakom deras backlinje i början för att få deras backar att jobba felvända. Nu spelade inte den spelaren som vi främst ville komma åt med djupledslöpningar men det föll väl ut ändå, kändes innan matchen som att vi skulle rinna igenom några gånger om vi bara fick in bollarna bakom backlinjen.

Vad ser du som nyckeln till segern?
- Att alla spelare gjorde allt det vi kom överrens om innan matchen plus lite till. Det går heller inte klaga på vår effektivitet som inte varit den bästa under vårens övriga matcher.

Någon eller några som utmärkte sig?
- Z, Axel, Sillen, Imran, Seidan, Jacke, Manne, Phille, Calle L, Kalle S, Alen, Samme och Dany.

Vad är dina tankar inför höstsäsongen?
- Om vi bara kan få tåget att tuffa på likt förra året så kommer det bli en rolig höst. Vi har haft mycket folk borta under våren så det finns ett sparkapital att ta av inför hösten. Vi slutar vårsäsongen på 16 poäng vilket är två mer än förra, borde betyda att vi kommer minst 3:a i år igen. Det kanske är lite långt upp till topp två men man ska aldrig räkna bort ett lag med en blodig VK.
 
Vill även passa på att tacka alla spelare i truppen för vårsäsongen och önska en härlig sommar!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Nyhetsarkiv

Länkar