Lagdelsanalys del 2 - Mittbackar

Mittbackar FC Krukan 2015:
Alexis Coutant
Tomas Johansson
Imran Ahmed
Jonas Silfving
Patrik Mildaeus
Calle Berglund
Patrick Nielsen
Kristoffer Svedin

::

Ledarstabens kommentarer (genom Philip "Phille" Svensson):

Hur ser du på mittbacksbesättningen?
- Vi i tränarstaben är väldigt nöjda med den mittbacksbesättning FC Krukan har år 2015. Alla våra mittbackar är väldigt flexibla och kan dessutom spela på andra positioner än just mittback. Vi har en väldigt god rutin längst bak vilket jag är övertygad om att det kommer hjälpa oss under säsongen. Den ökade konkurrensen iom att vi har lite "nya" spelare är också väldigt bra då det brinner under fötterna på alla mittbackarna och man får slåss om att ha en startplats, vilket ju givetvis är gynnsamt över en hel säsong!

Hur tror du att den står sig i förhållande till andra klubbar i serien?
- Jag är helt övertygad om att våra mittbackar står sig väldigt bra gentemot andra mittbacksbesättningar i serien. Jag tycker att vi har flera olika konstellationer som vi kan mönstra och få ut olika saker, då de alla har olika spetsegenskaper. Men den framförallt största styrkan som jag tror att våra mittbackar har gentemot andra är deras rutin, detta tror jag kommer vinna många poäng till oss i år. 

Något annat att tillägga?
- Ska bli kul att se hur de tacklar konkurrenssituationen, hittills har alla gjort det väldigt bra och de har alla sett bra ut på träningarna. Ska även bli kul att se om vi kan få lite fler mål från mittbackarna, då tänker jag framförallt på fasta situationer. 


/Redaktören

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-