Spelarpresentation - Philip Svensson

Namn: Philip Svensson
Ålder: 23
Position: Mittfält
Moderklubb: Lunds BOIS
Tidigare klubbar: Lunds BOIS, Torns IF och senast Lunds BK


Var har du spelat de senaste åren?

Lunds BK


Varför blev det Krukan?

Ren slump egentligen, blev sugen på att lira boll efter ca ett halvårs uppehåll. Googlade runt division 4 klubbar i sthlms området och kom då in på FC Krukans hemsida. Namnet kände jag igen och när jag ringde Sportchefen fick jag också reda på varför, det var mannen, myten, legenden Calle Berglund som gjort en träning med er och berättade detta när han var nere på besök i Skåne och på den vägen är det...


Någon överraskning så här långt?

Att en i laget har "spelat" med David Beckham och Zinkens matta, bättre än jag förväntat mig.


Vad säger du om konkurrensen din position?

Svårt att säga, nya ansikten nästan varje vecka för mig. Men helt klart är att det är många i laget som besitter ett stort fotbollskunnande.


Vad tror du om säsongen, för laget och för egen del?

En säsong med många vinster och att vara med och fightas i toppen, för egen del hoppas jag på att sätta några baljor och bidra med en hel del annat också givetvis!

 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Nyhetsarkiv

Länkar