Intervju med podd-deltagaren Tomas Borr

Tomas (till höger) tillsammans med FC Krukans och The Reserves fotbollsguru Rickard "Richie" Andersson. Tomas (till höger) tillsammans med FC Krukans och The Reserves fotbollsguru Rickard "Richie" Andersson.


I höstas anordnade FC Krukan sitt årliga lotteri där företag, föreningar och privatpersoner bidrar med fina priser till vinnarna. Ett av priserna var att delta i en inspelning av podcasten The Reserves där det diskuteras engelsk fotboll. En av programledarna är Krukans egen Rickard "Richie" Andersson.

Vinnare blev Arsenal-fantasten Tomas Borr. Egentligen var det en väninna till honom som vann, men hon gav Tomas möjligheten att delta i hennes ställe. Här följer en kortare intervju med Tomas som nu varit med i det senaste avsnittet.

:::

Hej Tomas! Hur kändes det att var med i inspelningen?
- Det var förbannat kul! Ett seriöst upplägg med folk som jag, som tycker det är roligt att prata fotboll. De kunde sina saker och kunde se på sporten på ett objektivt och öppet sätt. Ofta när man pratar fotboll är lagtillhörigheten så tydlig och det kan begränsa samtalet lite.

Har du deltagit i en podcast tidigare?
- Nej aldrig, det var första gången. Jag har dock lyssnat på ett par avsnitt av The Reserves tidigare så jag visste vad upplägget var.

Vad var utmaningen?
- Att sätta sig in i det som de skulle prata om. Jag googlade lite grejer innan och försökte förbereda mig så gott jag kunde. Vi pratade dock mycket om Arsenal och det senaste transferfönstret och det är områden som jag känner mig trygg i att prata om.

Vad var roligast?
- Det var definitivt att få träffa nya människor med samma intresse för fotboll och jag kommer säkert ha kontakt med dem även framöver. Det var en scen för att diskutera och det var väldigt roligt!

:::

Om du vill lyssna på avsnittet som Tomas deltog i så gå in på The Reserves hemsida www.thereserves.se och klicka på avsnitt "E101 - 05/02/15 - Deadlines and derbies". Det går även att hitta podden i flera olika poddspelare.

/Redaktören

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-