Palles kommentarer Reymersholm - FC Krukan

FC Krukans tränare Patrik "Palle" Mildaeus ger sina kommentarer på storsegern mot Reymersholm.

Ni satte tonen direkt med ett par snabba mål. Vad hade ni pratat om innan matchen?
- Att sätta lite högre press än i tidigare matcher. Få igång rörelsen i laget och fylla på med folk in i boxen.

Det blev ganska stora siffror slut. Vad berodde detta på?
- Ska man vara ärlig var det inte mycket till motstånd vi bjöds på, Reymers kom med ett juniorlag. Tycker ändå inte vi ska ta ifrån oss själva prestationen att göra 10 mål, det är kanon oavsett motstånd. 
Stundtals spelar vi enkel och fin fotboll, mycket rörelse med många som vill ha bollen vilket är ett fall framåt tycker jag.


Var det någon speciell del i spelet som du är särskilt nöjd med?
- Rörelsen, vi ger varandra alternativ. Vi kombinerade rörelsen bättre en tidigare. Vi har en förmåga att om en går i djupet gör alla andra det också. Möter en gör alla andra det också. Vi har många fina kombinationer där vi sätter upp bollen på mötande gubbe som lägger ut den på djupledslöpande gubbe, vi spelar på en tredje gubbe i stället för tillbaks till samma. På så sätt kom vi ofta runt på kanten för att slå inlägg, en ytterligare positiv sak då var att vi hade mer folk i boxen när inlägget kommer.

Någon eller några som utmärkte sig?
- Ska jag nämna någon får det bli Kalle som gjorde fem mål om man frågar honom, frågar man Alexis gjorde han bara fyra. Tycker även att Alen såg pigg ut..han var väldigt viktig i det offensiva spelet med hans förmåga att låsa fast bollen.

Vad tar ni med er från matchen till nästa omgång mot Andrea Doria? 
- Att vi kan spela en fin fotboll bara vi får igång rörelsen och alla vill ha bollen.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Nyhetsarkiv

Länkar