Avslutningen med gala

Så då va denna säsong över för våra del.

Vi avslutade på absolut bästa sätt genom att ta 7 raka segrar, vilket kröntes med en snygg 5-1 vinst mot seriesegrarna Älta.
En tredjeplats även i år alltså, vilket bevisar att vi hör hemma i toppen.

Vill börja denna text med att rikta ett extra stort tack till våra supportrar och våra sponsorer. Ni är ovärderliga för vår överlevnad. TACK!

 

Sen vill vi också ta tillfället i akt att meddela att våra a-lagstränare, Palle och Rogge, har beslutat sig för att tacka ja till en förlängning av deras avtal med klubben i minst ett (1) år till.

Vi tackar också B-lagscoach Jürger "Jugge" Wengler för ett gediget arbete under året samt Thomas "Schweiz" Fankhauser och Henrik Österberg för betydande insatser!

Träningen startar igen den 24 november. Samma dag som årets Krukanfest. Det är nästan för bra för att vara sant med två stora höjdpunkter samam dag.

Nedan följer en sammanställning av priserna som delades ut på galan direkt efter sista matchen.
Vissa priser är utmärkelser andra är prestationer.

Årets Mål: Kalle Söderlund

För sitt mål i bortamatchen mot Reymers
Vann genom omröstning av de 28 personerna på plats

 

Årets nyförvärv: Philip Svensson
Priset delas ut av styrelsen till en person som är ny för året i föreningen
Motivering:

Trots sin unga ålder har årets nykomling meriter som imponerar även på Krukans mest fårade spelare. Förväntningarna var höga på Krukans "andra dansk". Dessa har både infriats och överträffats. Årets pristagare kombinerar en fantastisk vänsterfot med en fenomenal personlighet. En lysande stjärna med förmåga att på egen hand avgöra matcher. Grattis!

(2011: Mikael Juhlin)

 

Skyttekung: Jacob Lillienberg

Mäktade med 14 st

 

Spelarnas Spelare: Jacob Lillienberg

Vann genom omröstning av de 28 personerna på plats

Årets Player: Fredrik Axelsson

Årets Kåtål: Dany Ishak
Vann genom omröstning av de 28 personerna på plats

 

Årets bror: Bror Tysell

Styrelsens pris: Erik "Z" Zetterström

Priset delas ut av styrelsen till en person inom föreningen som gjort insatser på eller utanför planen av särskild betydelse för klubbens framgång.

Motivering:

Förra årets vinnare har i årets pristagare fått en utmanare av dignitet. Fostrad i fotbollkulturens högborg uppvisar denne norrköpingsson alla de egenskaper vi krukanspelare bär med stolthet. Kärlek till sporten, skicklighet på plan men framförallt en förmåga att sprida god stämning. I fjol stod div. 4 bästa målvakt i Krukan. I år kan klubben skryta med att förfoga över div. 4 två bästa målvakter. Grattis!

(2011: Miguel A. Prats Castillo)

loading...

Ageby analyserar:

Coach Roger Ageby är en statistikfanatikersom få och har sammanställt detta diagram för att få en förståelse på vår hysteriska form den senare delen av säsongen.

Ageby Analyserar

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Nyhetsarkiv

Länkar