Palles kommentarer

Patrik "Palle" Mildaeus svarar på några frågor om matchen mot Reymersholm.

Gött med derbyseger. Vad är du mest nöjd med?
- Främst är jag nöjd med att vi vågar. Tycker vi vågar spela på annat sätt än vi gjort tidigare. Vågar hålla bollen på backen i bakre leden och uppe i anfallet. Många fina kombinationer innan vi skapar våra chanser. Vi skapar väldigt många chanser medan Reymers egentligen bara är inne i vårt straffområde och skapar chanser tre gånger under matchen. Så även ett bra försvarsspel.

Var det den matchbilden som du förväntade dig?
- Tycker den nästan blev bättre än jag hoppats. Vi håller bollen inom laget bättre än vi tidigare gjort under säsongen. Vi följde matchplanen riktigt bra genom att låta deras vänstersida sköta uppspelen och vinna många andrabollar. Precis som vi ville.

Varför är det så skönt att vinna över Reymers?
- Derby!! Räcker så..

Tycker du att det var någon eller några som stack ut i matchen?
- Tycker Z gör det riktigt bra som egentligen bara har tre riktiga avslut på sig under matchen, har ändå fokus att rädda oss i sista minuterna. Vidare gör Nordlund en fantastisk match, tror inte han sätter en fot fel under matchen. Även skönt att se Kalle S tillbaka i höstformen.

Hur ser du på matchen mot Lidingö?
- Tre poäng.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Nyhetsarkiv

Länkar