Tempen stiger

Med en knapp vecka kvar till seriepremiären börjar temperaturen stiga på de västra delarna av Södermalm. Redaktionen passade på att höra sig för med vår huvudtränare Patrik "Palle" Mildaeus om hans tankar om säsongen som kommer.

 

Nu närmar sig seriepremiären mot Järla, hur upplever du att försäsongen har gått?
Snabbt! Man har många tankar som man vill testa och tänker att det är gott om tid. Nu står vi här en vecka innan och har ingen aning om vart tiden tagit vägen.

 

Förra säsongen avslutade Krukan på ett strålande sätt med sju raka segrar. Hur har ni byggt vidare på detta?
De fåtal träningar vi haft ute har vi försökt fortsätta jobba med passningspelet för att vi ska bli än tryggare i att hålla i bollen inom laget. Vi har ett riktigt bra lag och under hösten hade vi för en gångs skull lite kontinuitet i vilka spelare vi kunde använda. När bra spelare får spela ihop under flera matcher på rad behöver vi inte göra speciellt mycket utan det blir automatiskt bra. Min tro är att nu när alla fått ytterligare en tid tillsammans kommer det bli riktigt bra. Så det handlar mest om att finjustera lite.


Vilka tror du kommer vara med i toppen och slåss om uppflyttning?
Jag antar att "Real Doria" kommer vara med och nosa i toppen med deras värvningar. Jag har ingen koll på hur bra Bagarmossen är men skulle gissa att även dom är med och hugger. Med tanke på hur mycket Lidingö tränat antar jag att dom kommer kunna springa 180 minuter. När sedan Zoran fått ytterligare en försäsong att jobba med så kommer dom vara ännu bättre i år. Känns väl som dom tre huvudfavoriterna. Främsta utmanare till dom är väl Blue Hill, Järla och vi. Man ska aldrig räkna bort ett taggat Krukan med en rejäl VK. FC Krukan med rätt att...

 

Vilka riskerar att åka ur?
I detta getingbo riskerar alla att åka ur med en dålig start. Om jag ändå ska våga mig på en gissning om vilka som löper störst risk att åka ur får det bli Brunnen och Råsunda.

 

Vem av spelarna i laget blir största överraskningen i år?
Ska jag säga ett namn får det bli Olof. För oss kring laget som varit med på träningarna är det ingen överraskning. Kan dock bli det för dom som kommer ner till matcherna och tittar då han inte spelat så mycket tidigare.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Nyhetsarkiv

Länkar