Insamling till Cancerfonden

Som de flesta av er säkert redan vet drabbades vår tränare & lagkamprat Philip Svensson av något fruktansvärt för ett år sedan. Hans älskade flickvän Sanne Linner gick bort efter en lång och stenhård kamp mot cancer endast 26 år gammal.
Det fruktansvärda som hände berörde självklart även föreningen otroligt mycket, vi kände oss maktlösa och visste inte hur vi skulle tackla det som skedde.

Men det vi bland annat gjorde då var att starta en insamling till Cancerfonden, vilket resulterade att vi kunde skänka 4000 kr. Det kanske inte låter så mycket men vi är glada om vi kan göra minsta lilla.

FC Krukan är en förening som vill och försöker göra mer än att bara spela fotboll. Vi vill vara en förening för alla och vi vill engagera oss i det som sker utanför linjerna.
Det är lätt att säga men kan vara väldigt svårt att leva upp till, och vi är absolut inte felfria på något sätt. Men vi försöker.

Vi vill ta ett större ansvar och hjälpa till på det sättet vi kan.
Därför kommer vi att en gång om året ha en insamling kring datumet för Sannes bortgång, där målet är att vi ska kunna skänka pengar till organisationer som bedriver forskning på sjukdomar, jobbar mot mobbing och rasism eller likande ändamål.
 
Så vill du skänka pengar och hjälpa oss att hjälpa så ska du göra följande:
Swisha valfritt belopp till 123 288 87 66 (mottagare FC Krukan) och märk insättningen med Insamling

Även i år kommer insamlingen ske till Cancerfonden

Insamlingen pågår till 30 september

Vi kommer även uppmärksamma detta inför och under matchen som är nu på fredag, den 23 september, mot Ursvik.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-