Kaptenens kommentarer

Vår kapten Oliver Rantil ger sin syn på matchen mot Värtan, stämningen på planen och lite annat.

 

Vad är din syn på matchen?

- Det var väl ingen jättematch från vår sida. Spelet sitter inte riktigt ännu och självförtroendet var väl inte på topp. Men jag tycker vi var det bättre laget sett över hela matchen och förtjänade tre poäng.

 

I första halvlek fick deras mittfält stundtals mycket yta att operera på, vad berodde det på?

- Vi försökte ju sätta en ganska hög press och det blev mycket långa bollar fram och tillbaka vilket gjorde att de blev lite ytor på mitten. Sedan hade dom en ganska duktig kille på mitten som var svår att komma åt.

 

Vad blev bättre i det avseendet i andra halvlek?

- I andra halvlek bestämde vi oss för att falla tillbaka lite och anfallarna fick komma ner och hjälpa till på mitten lite vilket ledde till att vi kunde kontrollera dom på ett bättre sätt. Vi vann lite mer andrabollar och spelet blev mer kontrollerat.

 

Hur var stämningen på planen?

- Jag tycker vi var slarviga och ofokuserade i första halvlek, i andra blev vi lite mer taggade och stämningen blev då också lite bättre och mindre frustrerad. Om man jämför med tidigare matcher så la vi inte lika mycket fokus på domarens felbeslut, vilket kanske gynnade oss i den här matchen.

 

Vad är du mest nöjd med från matchen?

- Att vi lyckas ta tre poängen trots Philips beslut att försöka chippa över målvakten från fyra meter.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Nyhetsarkiv

Länkar