Andelskungen öppnar ny fysisk butik

En av FC Krukans störra sponsorer, Andelskungen, öppnar ny fysisk butik inne i centrala Stockholm. Närmare bestämt på Barnhusgatan 20 vid Norra Bantorget.

I butiken hittar du Chrille "Krukan" Eriksson. Han som tidigare drev Krukan spis & sport ni vet.
Så kliv in och surra, lägg ett spel eller köp en andel.

"Andelskungens expanderar och bygger framtidens spelbutik mitt inne i centrala Stockholm. Tidigare hittade du oss i Sollentuna Centrum norr om Stockholm, men nu tar vi klivet in i framtiden och skapar en unik butik där spelet och sporten är i fokus. En plats där man kan spela och uppleva trav & sport evenemang med likasinnade. Andelskungens butiker är några av Sverige största ATG-ombud. Förutom trav så ökar vi vårt fokus på sportspel. Redan nu kan du som kund nyttja vår liverättning för Stryk -och Europatips helt utan kostnad.

Andelskungens vision är att våra kunder i framtiden ska kunna köpa andelar i det mesta. Trav, fotboll, Ishockey, motorsport etc. Det finns inga gränser för vad vi skall kunna erbjuda våra kunder. Köp en andel i det som intresserar dig, luta dig tillbaka i soffan med kupongen i näven. Våra tipsters har gjort jobbet åt dig."

Läs mer här
http://www.andelskungen.se/bygget-ar-pa-gang/

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-