Andy inför Bagarmossen Kärrtorp BK

Äntligen dags för fredagsmatch på vårt kära Zinken.
I morgon fredag är det dags och för motståndet står Bagarmossen Kärrtorp BK som kommer till match med tre raka segrar i bagaget.

Det blir en riktig värdemätare och vi tog ett snack med vår head coach Andy för att stämma av läget.

Dags för den "riktiga" hemmapremiären, dina tankar kring det?
Att det inte är hemmapremiär. Den spelade vi för en och en halv vecka sedan när vi vann mot Ekerö IK. Däremot är det fredagspremiär på Zinken - den dagen vi älskar att spela hemmamatcher på och har längtat efter sedan oktober.

Vad vet du om Bagis?
Inte speciellt mycket. Jag vet att vi spelade ut dem totalt när vi slog dem med 1-0 i en träningsmatch för två månader. Om jag kommer analysera deras lag efter de 90 minuterna? Knappast. Det kommer sannolikt ett helt annat Bagis till Zinken imorgon, dessutom med tre raka segrar i ryggen. Jag vet en del till men här avslöjad ingen taktik.

Vad tror du om matchen?
Jag tror på en äkta batalj. Vi bjuder alltid upp till dans men på hemmaplan vill vi dominera och varken leka eller dansa. Båda lagen är obesegrade och så ska det inte förbli efter 90 tunga imorgon kväll. Jag spår också att det är två lag som vill spela fotboll och skapa mycket framåt, så publiken kan nog förvänta sig en härlig syn.

Hur har säsongsinledningen varit för Krukan?
I vanlig ordning ligger vi en månad back i våra förberedelser men saker och ting börjar ta form. Vi har inte haft en slö träning på hela vintern/våren och de första matcherna har visat att vi är ett lag väldigt få vill möta. Vi anpassar oss bra till motståndet men håller fortfarande vår egen idé varmt om hjärtat. Den idén har förändrats sedan jag, Rogge och Oliver började köra vilket gör det naturligt att det tar lite längre tid för oss att få ihop alla bitarna. Vi fick ett ordentligt styrkebesked sist i upphämtningen mot Hallonen och vi är på god väg att bli ett roligt lag framåt medan vi är en klassisk arbetsmyra och en sammansvetsad organisation bakåt.

Varför ska folket komma till Zinken i morgon?
Fredagspremiär för FC Krukan, söders stolthet när bandysäsongen är förbi och Bajen kör kräftgång (halvt) i allsvenskan. Det är ju det här alla Krukan-anhängare har längtat efter. Två flak Falcon på läktaren, några som går dit för att röka en gul blend samt några ungdomar som letar efter en boll att sno så det själva kan lira. I slutet av dagen stannar de alla för att se Krukan gå stenhårt för tre pinnar. Det är sällan det blir en tråkig tillställning när Krukan spelar hemma på Zinken en fredag. Dessutom har vi gjort 11 baljor på tre matcher. Morot för de som funderar på att ta sig dit? Absolut!

Rykten säger att det blir "lapp på luckan" i morgon. Jobbig press på laget eller prestationshöjande?
Lapp på luckan innebär ingenting annat än tändvätska för våra spelare. Först och främst gör vi oss själva stolta genom vår energiska och brinnande inställning, sedan gör vi de som håller Krukan kärt stolta genom att prestera när de verkligen är där och stöttar oss. Jag blir otroligt glad om det kommer många imorgon och vi ska ge var och en av dem en bra start på sjuhelvetes långhelg.

Välkomna Bagis, domarteam, Krukan-anhängare och bortasupportrar!

Motståndare: Bagarmossen Kärrtorp BK
Spelplan: Zinkensdamms IP
Tid: 18:00

Mer matchinformation, klicka här.

Truppen:
Z
Fille
Calle
Ahmad
Ponta
Phille
Oscar
Mackan
Alex
Rönnen
Havve
Stene
Martin S
Notan
Seidan

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-