Gameday med i Krukans Vänner

Efter ett antal år som slarvig kantspringare på Zinkensdamms fint snaggade matta har de senaste åren mest ägnats åt e-handel för Samuel som nu för andra året i rad har anmält sitt företag Gameday till Krukans vänner.

På Zinkensdamm spelas det ju som bekant inte bara fotboll utan även den obskyra varianten av rugby som vi ofta refererar till som Amerikansk Fotboll - och det är väl egentligen där som som Gameday och Krukan har sin naturliga koppling till varandra i dagsläget.
Eftersom den skrala budgeten i företaget inte har tillåtit oss att satsa på ett fotbollssortiment ännu har vi valt att rikta in oss på det mer nischade segmentet amerikansk fotboll och NFL.

Gameday.se säljer alltså NFL-kepsar, NFL-tröjor och supporterprylar på nätet till alla som gillar sporten och ligan eller kanske bara vill ha en snygg keps. De andra amerikanska sportligorna (NHL, NBA, MLB) finns också representerade i utbudet men NFL är den liga som växer snabbast i popularitet i Sverige. Så sent som i februari i år såg vi ju en fantastisk Super Bowl där New England Patriots till slut stod som segrare för femte gången på 2000-talet. Inte konstigt kanske att det också är det mest populära laget bland svenskar? Kanske inte konstigare än att det är topplagen i Premier League som flest svenskar håller på?

Det som skiljer NFL och amerikansk idrott från den europeiska fotbollen är dock att fler svenska fans väljer att stötta ett lag för att de har snygga dräkter eller en snygg logga. Oakland Raiders, Miami Dolphins och Chicago Bears har stadigt legat bland de mest populär lagen även när de varit tämligen usla på plan.

Ni som tycker om NFL kepsar och NFL tröjor vet nu var de finns och som spelare eller supporter till Krukan får ni 10% rabatt på allt. Precis som alla andra e-handelsbutiker finns ett fält för rabattkod i kassan på Gameday. Fyll i koden krT67JN för att erhålla rabatten.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-