FC Krukan förstärker tränarstaben

FC Krukans tränarstab utökas med ytterligare en mycket kompetent medarbetare.

Oliver kliver in som assisterande coach och nedan följer en intervju så ni kan bekanta er med honom.

FC Krukans vill hälsa Oliver varmt välkommen till klubben!

Namn: Oliver Dahlbäck
Ålder: 27 år
Roll i klubben: Assisterade Tränare

Berätta om dig själv och vem du är
Uppväxt utanför Lund och precis som ett par andra i laget spelade jag i Lunds BK under tonåren. Hade sedan ett par härliga år i gamla moderklubben med Andy innan jag började röra mig uppåt i landet för studier. Pluggade 4 år till civilekonom i Jönköping varav en termin spenderades i Seoul. Fotbollsmässigt var första året i Jönköping väldigt framgångsrikt, både personligen och lagmässigt, men det var även där jag drog på mig en allvarlig knäskada som har försvårat möjligheterna är fortsätta spela. Kom till huvudstaden i augusti för att börja inom revision på Grant Thornton och att nu hittat tillbaka till fotbollen genom Krukan känns som det perfekta komplementet till mycket jobb.

Hur hamnade du i Krukan?
Har hört mycket om Krukan redan innan jag kom till Stockholm genom Andy och Phille. När jag sedan flyttade in med Andy och dessutom fick Phille som granne fick jag höra mer om klubben och var även och kollade ett par matcher förra säsongen. När Andy sedan tog över som huvudtränare och jag fick erbjudandet att vara med i staben var valet enkelt.

Vilken är din målsättning?
Min målsättning är självklart att vara med och hjälpa Krukan, på alla sätt jag kan, till en ännu framgångsrikare säsong än den föregående. Dessutom hoppas jag kunna lära mig mycket och utvecklas i min nya roll och helt enkelt ha ett riktigt roligt år med många nya bekantskaper.

Har du sett Krukan spela någon gång?
Redan varit inne på denna frågan men hann med att se bortamatchen mot Reimers förra säsongen vilket har gjort att jag redan har börjat odla mitt Reimers-hat.
Såg även en kvalmatch i höstas som tyvärr inte var lika framgångsrik för Krukan.

Zinkens IP eller Zinkens Krog?
En kombination av de båda låter ju som den ultimata kvällen...

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-