Nyförvärv: Martin Svensson

Sist på tur i presentationen av våra tre nyförvärv är Martin Svensson

Hej, hur har din första tid i FC Krukan varit?
Tjena, det har varit fantastiskt roligt! Det är en skön blandning av lirare som kan kombinera glimten i ögat med seriositet när det väl gäller.

Vad fick dig att välja FC Krukan?
Jag känner Philip Svensson sedan tidigare och började känna ett sug för fotboll efter ett längre uppehåll. Så jag hörde av mig till Philip och frågade om det var OK om jag kom förbi.

Vilka förväntningar hade du på klubben när du kom?
Jag hade inte några speciella förväntningar mer än att det verkade vara ett skönt gäng. Enligt sociala medier så ska FC Krukan vara ”lirarnas lag” och ”garanterat törstigast i serien”, så det lät perfekt!

Våra coacher beskriver din spelstid som ”Oj.. där kan vi tala om tempoväxlare om nån… Snabb, stark fysisk. Kan bli en otäck överraskning för motståndarna.” Hur skulle du själv beskriva den?
Haha, vad kul att höra! Jag har alltid spelat fysiskt och kraftfullt, med en förkärlek till att utmana när man har fått chansen. Fick för första gången spela anfallare mot Ursvik vilket resulterade i ett mål och en assist, och det är ju alltid roligt.

Någon spelare i laget som har överraskat dig positivt?
Jag har alltid tyckt att den sydeuropeiska spelstilen är charmig, så det får bli Philip och Gugge. Båda är från Skåne så de lirar lite sydeuropeiskt.

FC Krukan är en klubb där kamratskap och laganda ligger i första rummet. Vad kan du tillföra där?
Ett glatt humör och förhoppningsvis ett par tunnlar i kvadraten.

Till sist, på vilken plats slutar FCK 2016?
Topp 3

Välkommen till FC Krukan Martin!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-