Segertåget har börjat rulla

FC Krukan - Stureby 4-2
Mål FC Krukan: Samme (2), Jacke och Calle.
 
I fredags togs en ny viktig seger av vårt favoritlag. Stureby besegrades med 4-2 och det var Samme med sina två mål som visade vägen. Här nedan följer en segerintervju med coach Jonas "Sillen" Silfving.

Beskriv matchen.
- En väldigt svängig match, viktig för båda lagen. Som helhet var det inte någon välspelad div 4 match vi fick se, men vissa perioder eller sekvenser samt individuella bra prestationer förgyllde dock det hela ändå. Som helhet måste jag ändå säga att vi var klart mer hotfulla framåt än vad de lyckades åstadkomma. Därav också fyra mål från oss, som kunde varit ett par till.

Vad var skillnaden mellan lagen?
- Skillnaden var att vi var vassare framåt samt att hela laget gjorde ett väldigt hårt slit, vilket gjorde att de hade svårt att komma till några större tillfällen att göra mål. Kul med ett helt nytt innermittfält som gjorde ett väldans bra slit och lindrade belastningen på backlinjen på ett bra sätt. Även Philip ("Rauken") gjorde ett jättebra hårt jobb i mitten i slutet av matchen på mitten.

Vad var nyckeln till segern?
- Nyckeln...ja du, måste nog säga hederliga krukanveken hos alla som var där den kvällen! Även om skönspelet många stunder uteblir, så finns det ett jääädra go hos alla, och även de som hoppar in!!!

Hur viktig var vinsten?
- Det var väldigt viktigt att vinna denna match då vi får lite andrum och förhoppningsvis hinner få tillbaka än mer folk till matcherna. Nu väntar tufft motstånd...men å andra sidan så brukar vi vara väldans bra många gånger mot just sånt motstånd ;) Så upp till kamp och införskaffande av tre nya pinnar mot Järla på lördag!!

::

KRUKUTDELNING:

Sillen bjuder även på en krukutdelning:
 
3 krukor: Samme (ny position och gör två mål).
2 krukor: Allas inställning och hårda jobb.
1 kruka: Axels beskrivning efter matchen i omklädningsrummet om deras spelares filmning till straffen de fick.
 
Krossad kruka: Axel...vakna, det var straff!!!!!!!     ;)


/Redaktören

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-