Kämpaseger mot Ingarö

Ingarö - FC Krukan 0-1
Mål FC Krukan: Jacke.

Krukan tog tre viktiga poäng på bortaplan mot Ingarö och skapar lite distans till strecket. Här följer en segerintervju med assisterande tränare Jonas "Sillen" Silfving.

Skönt med seger! Vad känner du efter matchen?
- Förbannat skönt att få tre poäng och det märktes på lagets flertaliga sångramsor efter matchen. Vi har haft och har det tungt med mycket skador mm. Därför väldigt skönt och och få dessa välbehövliga poäng mot en motståndare som också gått knackigt och behövde poäng.

Vad sa ni innan matchen?
- Vi har kört med en mer defensiv uppställning i de senaste matcherna. Tycker inte att vi skapar själva något då samt att det är jobbigt att bara försvara sig där motståndare får alldeles för mycket tid på sig och hota vårt mål med olika typer av uppspel. Därför ville jag ha en 4 4 2 uppställning samt en högre press i banan, där det då också krävs ett större djuptagande i backlinjen från början.

Hur skulle du beskriva matchen?
- Första 20-25 minuterna spelar vi riktigt bra och det lag som skapar mest och bäst. Har bl a ett friläge som ej förvaltas. Men Jacke får så småningom om ett läge med sin fruktade vänsterslägga där vi alla får jubla åt hans betydande återkomst och mål!! Men ju längre halvleken lider så tar de över mer och mer. Och har en del hyfsade chanser samt en i ribban. Andra halvlek så är det dock mer eller mindre ett lag på banan som trycker på, och det är tyvärr inte vi. Vi kämpar och stretar emot hjältemodigt..de har ett friläge och en i ribban igen. Det är många trötta kämpar i krukan i slutet...som också står pall och ser till att vi vinner med 1-0.

Hur ser du på insatsen spelmässigt och inställningsmässigt?
- Det var en underbar inställning på alla, på plan och utanför. Spelare som också själva erkänner att de tagit slut och ber om byte, det är laganda! En jättenöjd sillencoach denna afton ute på Ingarö.
 

Krukutdelning av Sillen:

3 krukor: Hela truppen denna afton som gör ett kanonjobb!
2 krukor: Calle i backlinjen var bäst på plan, så blir två krukor!
1 kruka: Får bli en spelare till (ska man ej som coach, skiiiiter i!!) och det blir Husse som såg härligt pigg och löpvillig ut hela matchen.

Krossad kruka: Min jädra hälsena...ville ju speeeeela!!


/Redaktören

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-