Serieledarna blev för svåra

FC Stockholm Internazionale - FC Krukan 3-0

::

I onsdags mötte Krukan FC Stockholm på Kristinebergs IP, möjligtvis enda matchen på naturgräs för Krukan i serien. Vi stod upp bra under första halvlek, men under början av andra halvlek pressade hemmalaget på och gjorde några snabba mål som sedan stod sig matchen ut. Här följer efter-match-intervjun med tränare Philip "Phille" Svensson samt tillhörande krukutdelning.

Förlust mot serieledarna, vad känner du efter matchen?
- Inte fy skam att förlora borta mot serieledarna. Tycker att vi gör en helt okej match och långa stunder spelar vi också bra. Vi har en 10-minuters dålig period precis i början av andra halvlek där FC Sthlm går in och avgör matchen. Annars står vi upp väldigt bra! 

Vad var det som skiljde lagen åt?
- Det var väl lite att FC Sthlm har några riktigt bra spelare som har en stor del i deras mål. Annars tycker jag inte att det skiljde sig något nämnvärt. 

Vad är du nöjd med och hoppas kunna ta med till kommande matcher?
- Tycker vi hittade ett väldigt fint lir i det nya spelsystemet där vi fick med oss många mittfältare i anfallen, detta är något att bygga vidare på. Sen att vi ska fortsätta bygga vidare på försvarsspelet som jag tycker ser bättre och bättre ut samt det fina kortpassninsgspelet som vi visar upp stundtals. Och sen ska vi våga ännu mer!

Nu väntar Värtan hemma på Zinken fredag den 22 maj. Hur kommer laget ladda inför den matchen?
- Vi får ta en bra träningsvecka med hög närvaro och intensitet! Jag tror och hoppas att hela truppen känner en revanschlusta som kommer att ge oss 3 poäng på fredag!!

:::

KRUKUTDELNING:

3 Krukor - "Zäta, fantastiskt målvaktsspel med några helt sjuka räddningar"
2 Krukor - "Oljan, riktigt bra kampspel på mitten och många kreativa bra lösningar offensivt"
1 Kruka - "Vårt spel första 35 minuterna!"

Krossad kruka - "Matchminut 45-55, här avgörs matchen och FC Sthlm gör två mål och hade bud på ännu fler"


/Redaktören

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-