En poäng mot Sköndal

FC Krukan - Sköndal 1-1
Mål FC Krukan: Fredrik "Axel" Axelsson.

::

I fredags tog Krukan en ny poäng, den här gången hemma mot Sköndal. Matchen hade flera ansikten och det var en hemmatränare med mixade känslor efter matchen. Här följer en intervju med tränare Philip "Phille" Svensson.

Är du nöjd med en poäng eller missnöjd med två tappade?
- Jag skulle säga att jag är båda delarna, nöjd med en pinne sett till hur matchen var, men missnöjd med en pinne sett till hur jag vet att vi kan prestera. 

Beskriv matchen.
- Matchen i det stora hela var ganska sömnig. Vi startar matchen jättebra och spelar fin fotboll första 20-25 minuterna. Efter detta så vaggas vi in i ett lägre tempo, spelar bort bollarna och tar inte riktigt jobbet vilket gör att Sköndal tar över matchen gör mål på straff. Andra halvlek fortsätter tyvärr i samma tempo och spel från vår sida som vi avslutade den första i. Dock så lyfter vi oss de sista 15-20 minuterna och skapar chanser som vi hade kunnat vinna matchen på. En tveksam handssituation i slutskedet i straffområdet hade kunnat leda till en straff för oss, och då tror jag att vi hade avgjort och stängt matchen. 

Varför blev det som det blev?
- Svårt att sia om, jag tror att vi efter den fina starten slappnade av lite, vilket gjorde att vi sedan fick svårt att jobba oss in i matchen igen. 

Något annat du vill tillägga?
- Nu laddar vi för match mot obesegrade FC Sthlm på onsdag. Vi ska in och kriga för poängen och jag vet att vi kommer springa ut till match tokladdade!

:::

KRUKUTDELNING

En nyhet är att från och med nu kommer tränaren dela ut krukor till positiva inslag från matchen samt en krossad kruka om det är något som han inte var nöjd med. Phille delar ut följande från matchen mot Sköndal:

3 krukor - "Vårt spel första 20-25"
2 krukor - "Axel, en bra insats som kröntes med ett mål"
1 kruka - "Stenfors, stark kämpainsats på mitten"

Krossad kruka - "Matchminut 25-70"


/Redaktören

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-