Sur förlust mot Långholmen

Det blev ingen revansch för Krukan i den andra seriematchen för säsongen. Trots en fin start där Manne gav gästerna ledningen tog hemmalaget Långholmen hem de tre poängen efter en 3-1-seger.

Långholmen - FC Krukan 3-1
Mål FC Krukan: Manne.

::

Här följer en kort intervju med spelande tränare Philip "Phille" Svensson.

Vad är dina spontana känslor efter matchen?
- Mina spontana känslor efter matchen var besvikelse och ilska. Jag tycker inte alls att vi kommer upp i normal standard vilket givetvis är irriterande när man förlorar. Inte så mycket mer att säga om detta annars. 

Hur önskar du att matchbilden blivit?
- Jag önskar att vi hade kunnat ta med det spelet vi presterade första 15-20 minuterna genom hela matchen. Då hade vi bra fart i anfallsspelet, ett bra försvarsspel och passningsspel. Vi vill i år i större utsträckning föra matchbilden, men som senast så tappar vi mycket av den rörelsen som krävs för att kunna vara bollförande vilket gjorde att vi också tappade momentum i matchen. Efter minut 20 tycker jag även att vi ligger i lä i framförallt närkampsspelet och Långholmen är först på nästintill varenda boll. 

Vad tar du med dig?
- Att vi måste ta jobbet i 90 minuter för att vinna matcher i denna jämna division 4 serie. Även om inte spelet funkar till 100% så kan man alltid ta jobbet, löpa mycket och vara först på bollarna. Jag är övertygad om att detta är något som vi alla, spelare som ledare i FC Krukan, kan ta med sig in i träningsveckan och fredagens match mot Lidingö. 

Annat att tillägga?
- Vi kommer igen!


/Redaktören

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-