Lagdelsanalys del 4 - Innermittfältare

Innermittfältare FC Krukan 2015:
Oliver Rantil
Patrik Nordlund
Manne Haglund
Philip Svensson
Oliver Jernelius
Björn Ohlsson
Zakarias Hallstedt
Eric Jonsson

::

Ledarstabens kommentarer (genom Philip "Phille" Svensson):

Hur ser du på besättningen och konkurrenssituationen?
- Innermittfältet tillsammans med mittbackspositionen är väl den i laget där vi har absolut flest spelare som konkurrerar om platserna. Vi har väldigt många kompetenta och duktiga innermittfältare. Konkurrensen tror jag kommer gynna oss sett till hela säsongen då ingen kan slappna av, man får fightas varje vecka för att få starta matcherna. Det som är positivt här är att många av våra innermittfältare (och yttermittfältare) kan spela på flera olika positioner, vilket gör att konkurenssituationen på innermitten sprider sig över hela laget.

Hur tror du att den står sig i förhållande till andra klubbar i serien?
- Samma svar här som på de andra lagdelarna. Djupet, bredden och spetskvaliterna här gör att jag tror att vi har en av seriens bästa innermittfältsbesättningar. Vi har många olika kombinationer som vi kan laborera med beroende på vilket motstånd vi möter och vilken dagsform lirarna har. 

Vad har du för förväntningar?
- Hoppas på många mål och assist från innermittfältarna denna säsong. Men även att vi tar ett större ansvar defensivt och hjälper vår backlinje än mer och på det sättet håller nere antalet insläppta mål. 


/Redaktören

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-