Stötta klubben i ditt hjärta!

Imorgon fredag är det seriepremiär för Södermalms bästa herrlag. Vad passar då bättre än en rykande färska intervju med "Mr Krukan" - Jenö Puskas.

Här berättar han vad Krukan är för något, hur du kan hjälpa klubben och vad som händer den 9 maj!


:::


Puskas, vad är Krukan för en klubb egentligen? 
- Krukan är en klubb för alla som vill vara med om något speciellt och unikt i Sthlmsfotbollen. Där man fortfarande ska kunna få ha kul på planen och vid sidan om men ändå vara seriös när det gäller, vilket såklart varierat kraftigt genom åren.

Att det är en gammal kompisklubb har visat sig många gånger vilket också kan frustrera inte minst tränare och supportrar. Ett typiskt Krukanexempel har väl varit att det ofta varit roligare att "spöa" sina lagkamrater och tråka och håna varandra för det efter träningar än att vinna seriematcher. Men det är också en del av charmen.

Vad är Krukans Vänner? 
- Krukans Vänner har funnits i olika omgångar och bestått främst av supportrar men också en del sponsorer och företag. Vi startade upp det lite mer på fullt allvar förra året igen. Läs mer om Krukans Vänner och hur du blir medlem här.

Förra året var ju en succé med antal medlemmar, tror du på något liknande i år? 
- Såklart vi hoppas på att upprepa det antalet och kanske öka med minst en eller två till. Man ska inte sikta för högt för snabbt och få bakslag som känns negativt. Vi ska försöka sprida vidare det positiva med förra året

Varför finns Krukans Vänner?
- För att kunna träffas som supportrar och såklart hjälpa klubben ekonomiskt.

Varför ska man vara med? 
- För att det är förbannat kul och tar fram en del av det gamla i Krukan som stundtals var helt galet. Spritromantik och garv på hög nivå och nu också en chans att vinna en egen förmögenhet på "Krukans Vänners Träff" där man äter dricker och spelar på hästar och fotboll.

Vad händer den 9 maj?
- Lite av det jag nyss nämnde; alla Krukans Vänner bjuds in på fotbollslördag där det bjuds på en middag med en del dryck. Dessutom läggs en summa av "insatsen" i Krukans Vänner (2000 kr/år) på spel denna suveräna lördag. Förra året hjälpte ju Sveriges rekordvinnare Crille oss med hästarna vilket gav lite extra krydda i att vara med. Men Crilles resultat denna lördag nådde ju inte samma rekordsummor så vi får se om Crille får ansvaret i år igen eller om vi satsar på något annat -) Känn ingen press Crille.

Och hur kul var det förra året?
- Hur kul det va förra året? Haha vi skulle starta "lite tidigare" med mat innan tipsextra, men strax innan den utsatta tiden stötte i stort sett alla på varandra ändå nere på Sturehof för att "värma" inför  träffen haha. Sen blev det mat och en hel del dryck. Den utlovade ransonen som ingick blev lite större än tänkt men väl värt. Hur kul det var senare på kvällen kan väl förklaras med att antagligen ingen riktigt kan redogöra för hur kvällen slutade -0


/Redaktören

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-