Lagdelsanalys del 1 - Målvakter

Målvakter FC Krukan 2015:
Miguel "Migge" Castillo
Erik "Z" Zetterström

::

Ledarstabens kommentarer (genom Philip "Phille" Svensson):

Hur ser du på målvaktsbesättningen och konkurrenssituationen?
- FC Krukans målvaktsbesättning och konkurrenssituation är väldigt bra, tror inte att man som en division 4 klubb kan önska sig mycket mer. Vi har två riktigt bra målvakter som har olika spetsegenskaper och därmed kompletterar varandra väldigt bra. Detta gör att vi kan varva målvakt och inte ha en uttalad förstamålvakt, utan där målvakterna varje vecka slåss om att ha förstaspaden.

Hur tror du att den står sig i förhållande till andra klubbar i serien?
- Jag tror, och vet från föregående år, att vi har två av seriens absolut bästa målvakter hos oss. Det kan ses som en lyx att ha en bra målvakt, men att dessutom ha två, ja ni förstår själva :)! Från tränarstabens sida så är vi väldigt nöjda med våra två keeprar och ser fram emot ett konkurrensfyllt år med tävlan om att få spela och hålla nollan.

Något annat att tillägga?
- Jag hoppas att vi från föregående år förbättrar vår statistik gällande insläppta mål vilket jag är övertygad om att vi kommer göra, med två så hungriga och taggade målvakter i spetsen :)!


/Redaktören

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-