Poäng mot Ingarö IF - förlust mot Spånga IS

FC Krukan spelade 1-1 mot Ingarö IF på bortaplan i säsongen näst sista match förra lördagen. Målskytt blev Thomas Seidefors, efter att i den 83:e matchminuten kvitterat till 1-1. Sju minuter efter att Ingarö tagit ledningen med 1-0. Ett mål som kan betyda oerhört mycket när tabellen ska summeras på lördag.

Tyvärr blev det förlust i Reservlagsserien mot redan seriesegrande Spånga IS i måndags kväll. Resultatet skrevs till 4-3, efter att man tappat en 3-1-ledning. Målskyttar i den matchen blev i tur och ordning: Thomas Seidefors, Pontus Hartog och Hussen Abdirahman Shekh.

Matchen mot Hässelby, som blev avbruten pga dåligt väder för ett par veckor sedan, kommer att återupptas på måndag igen i nästa vecka. Ställningen är 0-0.  

På lördag spelas som sagt den sista omgången i div. 4 mellersta när man gästas av redan nedflyttningsklara, Skå IK & Bygdegård, hemma på Zinkensdamms IP.

Efter en tids frånvaro från Idrottsplatsen (pga omläggning av nytt konstgräs) får vi äntligen komma hem igen och spela – och det i säsongens elfte timme, som man brukar säga.

Förutsättningarna är solklara: Vid seger och oavgjort är saken klar: Division 4-spel även nästa säsong. Men även vid förlust kan man klara sig, men det beror på hur det går i de andra matcherna. Och så här spelas den sista omgången:

(8:a) FC Krukan - (12:a) Skå IK & Bygdegård 
(10:a) Vasasällskapet FK - (3:a) FC Stockholm
(11:a) Vasastan BK - (7:a) FC Andrea Doria
(4:a) IFK Lidingö FK - (9:a) Mälarhöjdens IK
(2:a) Ängby IF - (6:a) Ingarö IF
(1:a) Älta IF - (5:a) Värtans IK

Skribent

Mikael Einarsson

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-