Andra raka för B-laget - och IFK Lidingö gästar

FC Krukan tog sin andra raka seger i reservlagsserien när man på tisdagskvällen besegrade jumbolaget Skå IK & Bygdegård på bortaplan med 7-3 (0-5). Målskyttar blev Karl Söderlund x 2, Patrik Nielsen, Oliver Rantil, Thomas Seiderfors, Alen Vuleta och Fredrik Axelsson

I och med segern innebär det att chansen till att ta tredjeplatsen, med två omgångar kvar, i högsta grad lever.  Även om det inte betyder mycket rent uppflyttningsmässigt, så är det bättre än att komma till exempel fyra eller femma.

Nästa match är på söndag när Hässelby kommer på besök till Kanalplan. Ett Hässelby som just nu innehar tredjeplatsen. 

***

Idag, fredag, gästas FC Krukan av seriefyran IFK Lidingö FK i herranas division 4. 
Ett Lidingö som har varvat mellan bra och dåliga insatser dem senaste matcherna. Till exempel vinner borta mot serieledarna Älta IF med 4-1, för att sedan följa upp det med att förlora hemma med 2-0 mot bottenlaget Vasastan BK. Så motståndet är med andra ord ytterst svårbedömnt. Men sett till tabelläget är det ett mycket kompetent lag. 

Matchstart som vanligt 18:00 på Tantolundens Bollplan. 

Skribent
Mikael Einarsson

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-