Alen Vuleta inför matchen mot FC Stockholm:
”En rolig utmaning”

Kampen om att säkra nytt kontrakt inför nästa säsong går vidare. På lördag gästar FC Krukan storsatsande och stjärnfyllda FC Stockholm på Kristinebergs IP, som kämpar om en kvalplats till division 3. 
- Alla som kommer vara med kommer nog se det som en rolig utmaning, säger FC Krukans tränare, Alen Vuleta, efter lagets sista träning inför matchen på lördag.


Poängen man tog i förra matchen mot Vasastan BK räckte inte för att säkra nytt kontrakt till nästa säsongs division 4, men på lördag får man
en ny chans när man besöker Kristinebergs IP för match mot FC Stockholm, som själva jagar en kvalplats till division 3. En match som dessutom spelas på naturgräs, någonting man i Krukan-lägret inte är speciellt vana vid, så det är minst sagt en tuff uppgift man ställs inför.

- Jag tror att alla som kommer vara med kommer nog se det som en rolig utmaning.
Nu har vi, tror inte det blir den sista naturgräsmatchen för i år, och vi får göra vårt bästa
och hoppas att det kan leda till någon poäng.

- Vi gav dem en jäkla hård match på "Zinken" (förlust 3-2), och jag tror vi kommer
göra det den här gången också. Dem är med och tampas där uppe, det vet jag ju, men
jag tror jag vet lite grann vad dem är mindre bra på, säger Krukan-tränaren.

Vad blir det viktigaste att tänka på?

- Jag kanske inte ska avslöja det för mycket, men jag tror det viktigaste är såklart att fortsätta. Vi har hållit oss ganska så disciplinerade, alltså spelsättet, under dem sista matcherna, och det tror jag fortfarande blir absolut det viktigaste. Vi fokuserar inte sådär jättemycket på motståndaren, utan måste följa en plan och då tror jag det kan ge utdelning i slutändan, säger han.

Skribent
Mikael Einarsson

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-