Inför: Värtans IK - FC Krukan

Ikväll tar FC Krukan tunnelbanan till Hjorthagens IP för match mot Värtans IK i herrarnas division fyra, mellersta. Och det är två formsvaga lag som drabbas samman.

Efter ett lite längre speluppehåll gästar vi på måndagskvällen tabell-fyran Värtans IK på Hjorthagens IP. Och det är med en stor revansch-lust FC Krukan tar sig ann hemmalaget. Vårmötet slutade med förlust(2-3) efter att bortalaget gjort tre mål inom loppet av tio minuter, och på så sätt avgjort matchen. Visserligen fick man två reduceringsmål, men det närmare än så kom man inte.

Det är annars två formsvaga lag som ska göra upp om tre poäng. FC Krukan har på sina fyra senaste matcher förlorat tre. Den senaste segern kom mot FC Andrea Doria för ett par veckor sedan. Desamma gäller även för Värtan, som också har en seger på sina fyra senaste matcher. Senaste matchen(i måndags) föll man mot just nämnda FC Andrea Doria med 4-2. En match som för övrig spelades på anrika Stockholms Stadion. 

Ser vi till tabelläget är det ett hemmalag som går för att hänga på Älta IF i toppen, medan för Krukans del gäller de att öka avståndet till lagen i botten. Man ska aldrig prata i sådana termer, men en eventuell förlust skulle dock inte betyda så jättemycket, sett till lagen under sträcket. Dels för att avståndet är betryggande nio poäng, dels för att man möter Vasastan på fredag, och en seger i den matchen ökas avståndet till tolv poäng, med sex matcher kvar. Då har man även en match tillgodo på Vasastan.

Nog om det. Nu ser vi fram emot matchen ikväll!

Matchstart är 20:00. OBS! den sena matchstarten!

Håll utkik efter kommentarer från matchen på hemsidan.

FC Krukan – mot nytt division 4-kontrakt!

Skribent
Mikael Einarsson

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-