Inför FC Krukan - Älta IF: Lite av en hemmapremiär

Efter två raka bortafighter har det imorgon fredag äntligen blivit dags för match på söder igen när vi tar emot gästande – serieledrana - Älta IF i en av säsongens tuffaste matcher. Och vi hälsar dem välkommen til - Tantolundens Bollplan 1.

På grund av att det läggs nytt underlag på Zinkensdamms IP, så får FC Krukan spela resten av sina hemmamatcher på Tantolundens Bollplan ett. Man kan säga att det blir lite av en "ny" hemmapremiär när vi tar emot serieledarna.

Efter femton om spelade omgångar, en mer än Krukan, leder Älta IF division fyra med sina 35 inspelade poäng: Elva segrar, två oavgjorda och två förluster.

På sina sex senaste matcher har man vunnit fem och förlorat en. Den senast matchen hemmavann man mot Vasasällskapet med 3-2.

För Krukans del kommer man senast ifrån en välbehövlig seger. Dessförinnan hade man tre raka förluster, varav två i dubbelmötet mot Ängby IF. Ängby IF var för övrigt det senaste laget som besegrade Älta.

Vid en seger imorgon kliver Krukan upp på 21 poäng, två pinnar bakom Ingarö IF som ligger på en sjätteplats i tabellen. 

Till sist: Vårmötet Älta – Krukan slutade med hemmaseger 2-0. Om Krukan kan förvälta de självförtroendet man fick efter segern senast, och om den egna kunspaken är tillräcklig för att rubba Nacka-laget återstår och se.

Matchstarten är 18:00.

OBS! Matchen spelas inte på Zinkensdamm utan Tanolundens Bollplan 1. Kom ihåg det nu! 

Mot 3 poäng! 


Skribent
Mikael Einarsson 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-