Inför seriepremiären

Ny Coach 2014 - Kapten Alen Vuleta Ny Coach 2014 - Kapten Alen Vuleta

Försäsongen har som vanligt varit lång men i FC Krukans fall skulle det gärna pågått ett tag till. Anledningarna till detta är att vi har en ny tränare för i år och ett nytt spelsystem som vi försökt och implantera vilket kräver sin tid.
Processen går framåt och det har märkts väldigt klart under delar av träningsmatcherna. Dock finns det mycket kvar och jobba med och det är alla införstådda på.

Truppen är snarlik sen förra säsongen med tillägg på 5 nyförvärv som definitivt har kommit för att röra om i grytan och ta för sig. Alla har gjort ett starkt intryck under sin tid i FC Krukan och vi har stora förhoppningar på att de gör d det även i fortsättningen. Närvaron har under försäsongen varit fantastisk och det bidrar självklart till ökad och skarpare konkurrenssituation.

Med det sagt så hoppas vi på en bra insats på lördag mot Skå, att vi hittar ett eget spel och att vi förhoppningsvis åker hem med 3 poäng i bagaget.

Over and out.

Kommentera gärna inlägget:

  • Puskas • 11 april 2014 12:57:58
    Ska vi gå med i Pride tåget i år med en Krukan flagga? Eller står Alen redan på en av lastbilarna och dansar ? -) Söt bild Alen puss & kram

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Nyhetsarkiv

Länkar