Knapp förlust i höstpremiären

Bagarmossen Kärrtorp med bra frisparksläge Bagarmossen Kärrtorp med bra frisparksläge
FC KRUKAN - BAGARMOSSEN KÄRRTORP BK 1-2 (0-0)

Startelva: Migge - Olof, Imme, Sillen, Seidan - Jacke, Borken, Phille, Offe - Kalle, Alen
Avbytare: Einarsson, Axel, Alexis, Micke
Mål FC Krukan: Imme

Det blev ingen revansch för Krukan mot BK BK. Efter en jämn match åkte bortalaget hem med en uddamålsseger.

Den första halvleken var chansfattig och tempot var ganska lågt. Båda lagen visade tendenser till bra passningsspel, men ofta slogs långbollar på chans mot isolerade anfallare. Bagarmossen Kärrtorp fick några bra frisparkslägen men förvaltade dem inte.

I början av andra halvlek tog bortalaget över något och skapade stundtals tryck med efterföljande hörnor och frisparkar. Det var även på hörna som första målet kom till. Tio minuter in i halvleken slogs en bra högerhörna som nickades in, 0-1. Därefter böljade spelet en aning och lagen turades om att hålla i bollen, dock utan att spapa några direkta målchanser.

Med tio minuter kvar kom 0-2, ribba in efter ett inspel från högerkanten. Efter det väntades en anstormning från hemmalaget, men Bagarmossen Kärrtorp höll emot bra och dödade tid. Med några minuter kvar tändes dock hoppet för Krukan igen när Imran Ahmad nådde högst och nickade in 1-2. Därefter följde några nervösa minuter men tyvärr slutade matchen med förlust.

Krukan har chans till snabb revansch då nästa match spelas redan nu på måndag. Kl 20.00 är det derbydags när Reymersholm tar emot på Zinken. Väl mött!


Tabell och skytteliga uppdaterad. Palles kommentarer kommer senare.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Nyhetsarkiv

Länkar