Förlust i värmen för b-laget

SEGELTORPS IF B - FC KRUKAN B 5-1 (0-0)

Mål FC Krukan:
Dany.

Till ett stekande hett Segeltorps IP kom ett  tungt FC Krukan och gästade på söndagen. Några av spelarna gjorde sin premiär för året, såsom Tim Aronsson och Jenö Puskas. Tränare för dagen var "Bromstensgänget" Patrik Nordlund och Matthias Rosvall.

Första halvlek bjöd på ett relativt lågt tempo, men tendenser till ett fint passningsspel kunde finnas. Krukan hade en hel del boll och visade upp några fina kombinationer, men de klara målchanserna uteblev. Segeltorp rann igenom några gånger men försvaret och Z höll tätt. Halvleken slutade därmed mållös.

Andra halvlek blev desto tyngre, då orken började tryta för krukankrigarna. De små och ettriga segeltorparna fortsatte att försöka sätta tempo på sig själva och bollen, vilket gav utdelning. Dock hann Dany Ishak sätta dit ett ledningsmål för Krukan först, på nick (!) efter en hörna (!). Därefter rann det bara på för Segeltorp och matchen slutade till slut med speedway-seger för hemmalaget. Starkt jobbat av gubbarna i Krukan hur som helst och vi tar nya tag mot Värmdö nästa helg.

Brors kommentarer

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Nyhetsarkiv

Länkar