Krukan föll mot Andrea Doria

FC KRUKAN - FC ANDREA DORIA 0-4 (0-2)

Startelva: Z - Seidan, Imran, Sillen, Olof - Phille, Oliver (C), Nordlund, Jacke - Manne - Alen
Avbytare: John, Dany, Calle, Axel.

Det blev en tung afton på onsdagen då Krukan tog emot Andrea Doria. Doria tog hem de tre poängen och var i ärlighetens namn det bättre laget för dagen.

I första halvlek lyckades hemmalaget inte få igång passningsspelet och resultatet blev många långa bollar i blindo. Doria gjorde två mål och hade bud på fler. Det vassaste läget för Krukan i första halvlek var när Jacob "Jacke" Lillienberg gjorde sin gubbe på högerkanten och slog bollen snett inåt bakåt där en krukanspelare mötte upp men tyvärr la den utanför målet.

Spelet i andra halvlek var bättre än i den första sett med Krukanögon. Tyvärr utökade Doria ledningen till 3-0 direkt i inledningen, men därefter arbetade sig Krukan in i matchen och skapade flera bra lägen. Ribbskott, skott tätt utanför och missade frilägen gjorde dock tyvärr att nollan var intakt matchen igenom.

Nu är det bara att ta nya tag och ladda mot nästa bortamatch om en dryg vecka då vi gästar Bagarmossen. Tagga Krukan!

Intervju med Rogga kommer senare

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Nyhetsarkiv

Länkar