Förlust - men nytt drömmål - för b-laget

FC KRUKAN B - VENDELSÖ IK B 2-5

Mål FC Krukan: Phille, Axel.

B-laget åkte på söndagen på sin tredje förlust för säsongen hemma mot Vendelsö.

- Lite i överkant sett till matchbilden, sa tränaren för dagen, tillika sportchefen och spelaren Patrick "Panan" Nielsen.

Det fanns dock ljusglimtar för FC Krukan. Fredrik "Axel" Axelsson stod för ett mål som, enligt honom själv, kvalar in som en stark kandidat till årets mål, och därmed utmanar Philip "Phille" Svenssons drömstrut vid 2-0-målet i matchen mot Råsunda i fredags.

- Jag fick först bollen, drev in i straffområdet och borde där ha fått en solklar straff. Jag reste mig dock upp snabbt, gjorde en avledande v-löpning och kom i position igen, fick bollen, vred upp kroppen och smekte in bollen i krysset, sa en mycket nöjd Axel.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Nyhetsarkiv

Länkar