Rogge nätade när b-laget förlorade mot Lidingö

IFK Lidingö B – FC Krukan B 2-1 (1-1)

 

Mål FC Krukan: Rogge.

 

På ett disigt Lidingö förlorade Krukan för andra gången i reservlagsserien. Hemmalaget Lidingö kom med ett ungt lag kontra Krukans dito. Lidingö tog ledningen efter en boll i djupet där ett friläge uppstod, 1-0. Kvitteringen kom för Krukan genom Rogge som slängde iväg en frispark som passerade alla spelare, inklusive Lidingömålvakten, till 1-1.


Lidingö hade greppet om första halvlek, utan att egentligen sätta Krukan under större press.
I andra havlek är Krukan bättre och vaskar fram bra lägen, men målen uteblir. Istället sätter Lindingö 2-1. Krukan trummar på efter målet där Henke A har den bästa chansen med en skarvnick i överliggaren.

 

Mot slutet får Krukan ett kraftigt övertag, men någon stor kvitteringschan uppstår aldrig. Tungt med ytterligare en uddamålsförlust för B-laget, men det är bara att ta nya tag på söndag då Vendelsö kommer på besök.

 

Uppdaterad tabell och skytteliga

Kommentera gärna inlägget:

  • Roger "Rogge" Ageby • 22 maj 2013 08:35:04
    Vill bara förtydliga att jag SIKTADE på bortre krysset och där hamnade bollen givetvis. Otagbart för målisen såklart!

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Nyhetsarkiv

Länkar