Tröjkväll med FC Krukan

Snart är det dags för årets första obligatoriska lagutgång!

 

Thomas "Seidan" Seidefors, när är utgången?

- Lördag den 1 juni.

 

Vad är det som gäller?

- Det kommer bli en klassisk TRÖJLÖRDAG på lokal med fotbollsquiz och en massa öl. Vi kommer att samlas på en lokal (vilken meddelas senare då vi vet hur många vi blir) kl 15.00. Det blir stryktipset på TV, ett hemmagjort quiz från vår hederscoach Puskas, öl och sen ännu mer öl.

 

Vad är det för klädsel?

- Klädsel är fotbollströja. En snygg, en kul, en ny eller en gammal spelar ingen roll. Men vi kommer ha omröstning om vilken som är snyggast/häftigast/mest udda där en vinstpott till vinnaren kommer finnas.

Det finns alltså ingen som kan hindra er från att följa med på detta. Men om ni mot förmodan inte kan delta så meddela mig så snart som möjligt (Seidan 073-3105111).

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Nyhetsarkiv

Länkar