Coachseger när FC Krukan besegrade Hallunda

FC KRUKAN B - FC HALLUNDA B 16-0 (8-0)

 

Startelva: Z - Axel, Imran, Alexis (C), Olof - Richie, Kalle, Oliver, Weman - Alen, Samme.

Avbytare: Phille, Sten, Schweiz, Stoffe.

Målskyttar: Weman, 3, Phille 3, Alen 2, Kalle 2, Axel 2, Stoffe 2, Schweiz, Sten.

 

Ett ytterst välbalanserat hemmalag klev ut på planen under måndagskvällen för att möta Hallundas b-lag. Det är nästan magstarkt att kalla tillställningen för match.

 

Krukan tog tag i taktpinnen från start och genom Alen tog man ledningen med två snabba mål. Därefter rann det bara på och Hallunda hade ingenting att sätta emot utan verkade allmänt ointresserade av att bjuda upp. Mot slutet åkte Hallunda på två röda kort för snack. Frågan alla ställde sig efter "matchen" var om det kanske vore mer givande att träna istället.

 

Erik "Z" Zetterström, du var spelande coach för dagen, vad tycker du om matchen?

- Kul med seger, men i ärlighetens namn var det väl inte en bländande tillställning direkt. Vi får göra en hel del mål vilket alltid är kul och bra för självförtroendet.

 

Det kändes som att Krukan hade kontroll redan från start, vad är din kommentar?

- Givetvis roligt att våra taktiska små drag bar frukt. Jag är framförallt nöjd med bytet i halvlek där Sten klev in och stänkte in en balja på första tillslaget. Att vi sedan klev upp på 3-4-3 ser jag som det som blev spiken i kistan.

 

Apropå just det taktiska draget, i början på andra halvlek ställde ni alltså upp med tre anfallare. Hur resonerade ni i tränarstaben kring detta?

- Det stämmer. Vi visste att erfarenhet är oerhört viktigt på den här nivån och ställde upp med ligans, och kanske stadens, mest rutinerade anfallstrio: Sten, Schweiz och (ungtuppen) Axel.

 

Brorsan kommenterar vem som var matchens lirare

Kommentera gärna inlägget:

  • Henke • 7 maj 2013 09:21:57
    Grymma repotage och matchrapporter!! Z for president!

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Nyhetsarkiv

Länkar