Gameday - en av FC Krukans Vänner

Snacket runt FC Krukan växer för varje dag, vi får fler och fler besökare på hemsidan och supportrarna stöttar med sin närvaro. Känns som ett bra läge att presentera en av FC Krukans Vänner: Gameday.

 

Samuel Kullberg, VD för Gameday samt spelare i FC Krukan, berättar varför han valt att låta sitt företag gå med i FC Krukans Vänner och vad han hoppas få ut av samarbetet. 

 

Vad är Gameday för ett företag?
- Gameday är ett e-handelsföretag som säljer "team merchandise" och "fan gear". Utländska ord som beskriver sortimentet bättre än "supporterprylar". Vi riktar oss dels till den hängivne supportern men också till alla dem som bara vill ha en snygg keps eller jacka till våren. Det har varit fantastiskt kul hittills och responsen har varit långt över förväntan. Målet är att bredda sortimentet med fler produkter och även fler lag inom andra sporter.

 

Hur tänkte du när du ville bli en av FC Krukans vänner?
- Att Krukan är en fantastisk förening och att jag vill vara med och bidra till dess fortsatta framgång på något litet sätt. Föreningen står för så mycket bra och jag ser gärna att mitt företag förknippas med, och får vara en del av, den andan och gemenskapen. Sen går det inte sticka under stol med att den där festbiljetten vägde rätt tungt också.

 

Får vi se någon Krukan-merchandise i sortimentet framöver?
- Haha. Ja, varför inte? Vi har ju som mål att att bredda utbudet och förhoppningsvis är vi snart nere på division fyra-nivå också. Jag är övertygad om att suget efter Krukan-merchandise skulle vara större än det efter vissa storlags grejer.

 

Vad hoppas du få ut av samarbetet?
- Nu när festbiljetten är i hamn så handlar det väl mest om att få vara en del av allt. Som så många andra grejer är det svårt att på förhand kunna se vad man ska få ut av det. Jag hoppas på att det kan ge något tillbaka till företaget som jag kanske inte annars aktivt skulle jaga efter. Det har redan gett oss en kanon-deal på förpackningar genom en annan krukanvän, Axel på SCA/DS Smith.

 

Vad ser du som Krukans största styrka?
- Det finns ju en alldeles fantastisk gemenskap och en fin vänskap i föreningen. En god kamratanda som slår över i vinnarinstinkt och brinnande ögon när man går in på planen är ju precis det man vill ha i ett lag. Hela klubben smittas av stämningen och hela vägen ut till websidan känner man av den gemytliga andan. Krukans största styrka är just detta. En välkomnande och stöttande föreningsanda som omvandlas till krigarinstinkt och vinnarattityd på planen.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Nyhetsarkiv

Länkar