Seger i premiären för b-laget!

FC Krukan B - Nynäshamn B 2-1 (1-0)

 

Startelva: Z - Panan, Imran, Tomas, Fidde - Seidan (C), Kalle (coach), Alexis, Richie - Weman, Rogis

Avbytare: Schweiz, Micke, Stoffe (coach), Samme

Mål FC Krukan: Weman (2)

 

FC Krukan tog emot Nynäshamn på ett soldränkt Hammarby IP under söndagskvällen. Matchen var jämn, dock med visst övertag för hemmalaget under de största delarna av matchen. 1-0 kom efter ett inkast från vänster. Panan tog i för kung och Krukanland och svepte in ett långt inkast som studsade inne i målområdet och bort mot borte stolpen där Weman påpassligt nickade in ledningsmålet. Krukan skapade flest lägen och borde ha haft en större ledning än 1-0 i halvtid.

 

I andra halvlek slappnade Krukan av en aning och bjöd in Nynäshamn i matchen. Efter en kontring kunde bortalaget trycka in kvitteringen från nära håll mitt i straffområdet. Resterande del av matchen böljade spelet fram och tillbaka och inget av lagen tog tag i taktpinnen. Med knappt tio minuter kvar fick Weman bollen i höjd med straffområdet, snett till höger, och drämde till med högern. Bollen smet in vid stolpen och Krukan var återigen i ledningen, 2-1.

 

Trots en sömnig start på andra halvlek kändes segern rättvis och årets första trepoängare för b-laget är bärgad. Coachseger sa vissa, avgörande individuella insatser sa andra. Hela laget gör en bra match och Krukan marcherar vidare.

 

Observera att nästa b-lagsmatch (borta mot Rågsved) är flyttad och alltså inte spelas nästa helg.

 

//Redaktionen

 

 

Weman kommenterar sina mål

Brors kommentarer efter matchen

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Nyhetsarkiv

Länkar