Sammanfattning av mötet

Förra veckan hölls ett lagmöte innan en träning på Zinken. För er som inte var där följer här en kort sammanfattning av vad vi pratade om.

 

  • Stödmedlemskap. FC Krukan har hittat ett nytt sätt att tjäna lite extra välbehövliga pengar. Det innebär att alla spelare ska "sälja" åtminstone tre stödmedlemskap. Ett sådant stödmedlemskap kostar 100 kr och som medlem har man chans att vinna fina priser från våra sponsorer. Vi drar igång med detta i maj och dragningen kommer ske vid sista hemmamatchen alt. banketten.
  • B-laget. Då vi inte längre har en person som är ansvarig för b-laget ansvarar alla spelare för varsin b-lagsmatch. Under Laget --> Matcher --> B-lagsmatcher schema finns en lista på vilka som är ansvariga för vilka matcher. Det är helt okej att byta grupp och veckor med varandra så länge man kommer överens.
  • Tvätt. Det finns inte längre någon tvättgrupp utan alla får hjälpas åt att tvätta. Så ta ditt ansvar och fråga om du kan hjälpa till åtminstone en gång under säsongen.
  • Träningskläder. Nu kan man köpa träningskläder med krukantryck. Du hittar mer info under Samarbetspartners --> Träningskläder
  • Ny sponsorkrog. Vi har fått en ny sponsorkrog: Zinkens Krog. Det är dit vi går efter hemmamatcherna, och även annars.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Nyhetsarkiv

Länkar