Hallå där...

...Alexis Coutant, hur känns det efter premiärförlusten?
- Tråkigt att behöva förlora på Zinken. Det får bli sista gången för i år.

 

Du fick rött kort i slutskedet av matchen, vad hände där?

- Järla får frispark utanför straffområdet. Efter mycket gruff, tröjdragningar och snack från vardera håll puttar jag till en spelare vilket linjedomaren ser som ett slag. Det resulterar i rött kort och utvisning. Tycker det var väldigt hårt dömt, men att jag borde hållt fokus istället.

 

Ryktet säger att du åkt på några utvisningar under din levnadstid, även under tiden i Stureby, stämmer det?

- Ja ryktet stämmer, det tillhör min spelstil. Detta var dock mitt första röda kort i Krukan.

 

Något helt annat. Enligt hemsidan är spelare som Papin, Deschamps och Cannavaro spelare som du identifierat dig med under karriären, utveckla?
- Tro det eller ej så var jag kvick och spottade in kassar när jag var liten, under den tiden var Papin den lille stjärnan i Frankrike.
Under ungdomsåren flyttade jag bakåt och blev en fruktad mittfältare. Liten men väldigt bra i huvudspelet, eleganta spelvändningar och vinnarskalle. Didier Deschamps var den osynlige krigaren som låg bakom triumfen -98. Jag har nu spelat 10 år som mittback och sveper mest längst bak och samlar bollar, likt Cannavaro.

 

Spännande. Vem i årets upplaga skulle du ta med dig till en öde ö + tre saker?
- Jacke! Jag tror han är grym på att jaga små fåglar och kaniner som vi kan käka. Något roligt sällskapspel samt ta med Krukan tröja nummer 7 och 10, så att ingen snott dom när vi är tillbaka.

 

Bra val. Avslutningsvis, vilket blir framgångsreceptet för att Krukan skall ta tre pinnar borta mot Blue Hill i Solna till helgen?

- Får vi med oss fler i anfallen blir vi svårslagna. Senast hann vi inte få upp laget innan vi slarvade bort bollarna.

 

//Redaktionen

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Nyhetsarkiv

Länkar