Intervju med vår OMC

Phille med priser Phille med priser

En gång i tiden en av de stora unga talangerna i Skåne och spel med Lund i division ett. För några år sedan gick flyttlasset till Stockholm och numera är Philip "Phille" Svensson med sina 24 år en av de stora unga talangerna i FC Krukan istället.

 

På avslutningsgalan i oktober tog han hem priset som "Årets nyförvärv" och var en stor del i Krukans framgånger under året.

 

Har känslorna lagt sig efter galakvällen?
Ja det har de, även om det tog ett tag. Det var en härlig kväll med gott snack!

 

Om du tittar tillbaka på din första säsong i Krukan, vad är du mest nöjd med?
Jag är nöjd med mycket, synd att vi inte presterade lika bra under vårsäsongen som vi gjorde under höstsäsongen. Min egna insats är jag ganska nöjd med, den följde väl ungefär lagets insatser. Vid sidan av planen är det världsklass, härligt tugg i omklädningsrummet vilket jag uppskattar!

 

Vem/vilka är omklädningsrummets clown/er?
Finns en hel del clowner, vilket är härligt! Jag bidrar väl med en del på den fronten!

 

Hur ser du på säsongen som kommer?
Jag är riktigt taggad inför kommande säsong. Vi får fortsätta att bygga vidare på den fina höstsäsongen vi hade förra året. Har sett bra ut på träningar med intensivt spel och mycket känslor. Jag tror vi kommer vara med och kriga för en plats på övre halvan!

 

Hur länge får Krukan behålla dig?
Får du fråga sportchefen om, vet inte om det funnits intresse! Haha nej men jag trivs väldigt bra i Krukan, både på plan och utanför så ser inget slut på min krukankarriär inom den närmaste framtiden!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Nyhetsarkiv

Länkar