FC Krukan i Café Bärs!

Café Bärs är ett humorprogram på Kanal 5 som handlar om ett gäng bajare som gillar att "dricka bärs och snacka lite med polarna". Då programmet under de första avsnitten fått höga tittarsiffror har produktionsbolaget Baluba nu beslutat att producera en andra säsong som kommer sändas i höst. I den säsongen vill de också få med FC Krukan på ett hörn.

 

Daniel Ottosson, producent för Café Bärs:
- Vi gjorde lite research om fotbollsklubbar på söder och hittade laget med det härliga namnet FC Krukan. Upplägget är inte klart än, men vi tycker att det passar bra in i vår programidé och vill gärna hitta en möjlighet att få med Krukan under den andra säsongen.

 

Vår ordförande Thomas "Seidan" Seidefors kommenterar nyheten såhär:
- Det är självklart jätteroligt att höra, men också viktigt att alla som är knutna till klubben tar sitt ansvar och ställer upp när nu klubben fått en så bra möjlighet till extra intäkter. Vi har fått lite större kostnader än väntat på sistone och då är alla pengar välkomna. Vi kan ju också hoppas att den nya publiciteten kan hjälpa oss att locka nya sponsorer.

 

Hör av dig till Seidan (073-3105111) om du kan och vill ställa upp, mer info kommer på träningen på onsdag.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Nyhetsarkiv

Länkar