Glad påsk-player!

Playerlaget: Stoffe, Axel, Olof, Imme, Fidde & Dany (liggandes som vanligt). Playerlaget: Stoffe, Axel, Olof, Imme, Fidde & Dany (liggandes som vanligt).

Sista träningen innan påsk genomfördes i tisdags i Farsta. Ryktet säger att det var tuffa tag, som vanligt alltså. Det var för övrigt försäsongens sista inomhusträning och nu väntar den gröna mattan på Zinken. Träningstiderna kommer vara måndagar 20.30 och onsdagar 19.00.

 

På måndag (annandag påsk) möter vi Långholmen i en träningsmatch. Matchen börjar 14.00 och samlingen är 12.45 på Mälarhöjdens IP. Om du inte blivit kallad men kan vara med så kontakta Palle via sms, 073-5301272.

 

FC Krukan passar på att önska spelare, tränare, sponsorer och supportrar en Glad Påsk!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Nyhetsarkiv

Länkar