2013 - Kommande träningar m.m.

Som det ser ut nu kommer vi börja träna utomhus v 5 på Skytteholms IP. Eftersom vi inte tillhör kommunen men prioriterar en bra plan kommer vi ta den tid vi får där. I dagsläget har vi fått preliminär information att vi kan få en fredagstid kl 20.00.

Med anledning av att det är kanonplan kommer vi köra på den något dumma tiden. Hoppas så många som möjligt ändå kan tänka sig att träna den tiden.

Utöver fredagstiden kommer vi leta efter en inomhustid på en vardag som komplement där vi kanske mer inriktar oss på fys för att kunna göra så mycket som möjligt av den tiden vi har på en riktig plan.

 

Dessa tider är dock nu bokade och gäller.

 

Lördag 12 Januari

Tid: kl 15.00 i Vällingbyhallen

 

Söndag 20 Januari

Tid: kl 11.45 i Vällingbyhallen

 

Meddela Palle eller Rogge om ni inte kan dessa tider.

 

Planera även in två turneringar som kommer närmsta månaden. Det gäller KIF-turneringen som vi var med förra året, den avgörs 25-27 januari. Riktigt rolig turnering 7-manna på konstgräs. Vi kommer spela gruppspel lördag kväll och givetvis även slutspel som avgörs söndag efter lunch.

Utöver den ska vi även vara med i Spånga Night open som går 8-10 februari. En liknande turnering där vi ännu inte vet speltider.

Meddela Palle och Rogge om ni vet att ni inte kan vara med någon av turneringar så vi kan kalla folk i god tid.

 

Som vanligt gäller att ha koll på hemsidan om det kommer ändringar.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Nyhetsarkiv

Länkar