Inför Puskas Memorial nu på fredag

Ricky Martin? Ricky Martin?

Då är allt klart med planeringen inför fredagens stora tillställning - Puskas Memorial - där vi ska hylla Jenö Puskas på alla möjliga och omöjliga sätt.

Intresset och folk som meddelat sin närvaro har varit över all förväntan och då kan vi tänka oss att det dyker upp en hel del folk som inte tackat ja eller förstår det här med datorer och att läsa saker.

Förutom en massa gamla legendariska spelare från åren som gott kommer självklart också gamla läktarrävar finnas på plats, så du som funderat på att komma ner kommer inte behöva känna dig ensam.

Även domare, speaker, kommentatorer, barpersonal, korvkokare är klart.

 

För dig som inte vet om du kommer hinna redan till samlingen så skriver vi här ut schemat så du ser när det passar att komma för just dig, men försök givetvis att vara på plats redan vid 16.00.

 

OBS! Ni som ska spela matchen, tänk på att ta med all utrustning själva. Krukan fixar matchtröjor, men vi har inte shorts och strumpor så det räcker till alla.

 

Så här ser dagen ut.

16.00 Samling och ombyte

16.15 Indelning av lagen

16.25 Ceremoni

16.30 Matchstart (ca 2 x 20 min)

17.20 Dusch och ombyte

17.30 Barpersonalen står redo med dricka och korv i stora konferensrummet*

18.00 A-laget spelar mot Turkiska

19.45 Alla till Krukan Spis & Sport

 

Som sagt, alla är välkomna ner till Zinkensdamms IP på fredag för att titta på detta spektakel! Så bjud med släkt och vänner. Detta kommer bli en höjdare! Välkomna!

 

*Baren för åskådare öppnar redan 16.30.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Nyhetsarkiv

Länkar