Matchrapport FC Krukan - Skå

FC Krukan 0 - 1 Skå IK

 

Mål, Skå IK: Självmål.
Publik: Ca 50 pers.

 

Krukans uppställning (från höger):

Zäta
Staffan-John-Stoffe-Fredrik
Palle-Axel
Erik-Fille-Seidan
Jacke

 

Trots säsongens kanske bästa spel lyckades inte Krukan plocka poäng hemma på Zinken mot Skå. Istället var det gästerna som avgick med tre poäng på grund av ett självmål i slutminuterna.
Vädret var bra och baren välfylld så förutsättningarna för en fin fredagskväll var goda. Krukans klack skapade en god stämning under hela matchen och måste ha varit nöjda med lagets spel, framförallt i första halvlek. Ett bra passningsspel och fin rörlighet gjorde att Krukan dominerade matchbilden och tvingade Skå att backa hem och fokusera på defensiven. De få chanser som gästerna skapade togs om hand av försvaret och ledde ofta till bra omställningslägen. Krukan skapade mängder med chanser hela matchen, däribland ett antal frilägen, men av någon anledning ville inte bollen in. Skärpan och turen var helt enkelt inte på vår sida den här matchen.

 

När det återstod drygt 10 minuter av matchen fick Skå en hörna från vänster. Hörnan slogs flackt mot främre stolpen och duellen som uppstod tog bollen på en krukanspelare och styrdes in i mål. 0-1. Det kändes inte som ett rättvist resultat, men som vi vet handlar fotboll inte om rättvisa. Krukan försökte trycka på mot slutet, men lyckades inte skapa några direkta målchanser. Skå höll undan och gick därmed upp på samma poäng i tabellen som Krukan.

 

Efter matchen var omklädningsrummet oerhört dämpat och spelarna mycket besvikna. Tränare Rogga och Palle menade ändå att vi måste ta med oss allt det positiva från den här dagen och spela lika bra i nästa match. Hela laget spelade bra och det var bara det sista som saknades.

 

Väl mött den 21 maj mot Djurgårdsbrunn på Essinge IP kl 20.00!

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Nyhetsarkiv

Länkar