FC Krukans Vänner

FC Krukan knyter nu samman alla gamla legender runt klubben och startar ett medlemskap för legender, supportrar och alla andra gamla hjältar runt klubben. Vi kallar det för FC Krukans Vänner.

Det gäller givetvis både legender från FC Krukan och Lo Scudetto.

 

För att få ett större engagemang runt klubben även från de som lagt skorna på hyllan, och inte förlora den fantastiska stämning som finns, och har funnits, i nu över tjugo år vill vi att just du hoppar på detta tåg.
Som medlem i FC Krukans Vänner får du inte bara glädje och gemenskap utan du bidrar också till klubbens fortlevnad i form av ekonomiskt bidrag.

 

FC Krukan var Södermalms bästa fotbollslag 2011.

Vi i styrelsen vill fortsätta hålla en hög nivå, men samtidigt behålla den unika stämning som finns i just denna klubb. Spelare kommer och går men själen består.

 

Vi vill också hedra Jenö Puskas otroliga uppoffringar för klubben genom att ge honom en avtackningsmatch. Likt de något större klubbarna ute i Europa. Matchen kommer att spelas av er legender och supportar uppblandat med spelare från dagens trupp.

Puskas Memorial spelas 14 september inför FC Krukans match mot Turkiska på Zinkensdamm.

Efter matchen samlas vi i konferensrummet på Zinken för att ladda inför stundande a-lagsmatch. FC Krukans Vänner bjuds på fritt med öl och något att äta till det.

 

Till hösten kommer den årliga krukanfesten att äga rum, dit får du som legendmedlem i nätverket självklart en fribiljett!

 

Medlemskap i FC Krukans Vänner kostar 2000 kr och du väljer själv om du går in som privatperson eller tar det via ditt företag.

Detta ingår:

  • Puskas Memorial med fri dryck och mat
  • Biljett till FC Krukans årliga fest
  • Inbjudan till FC Krukans årliga golfturnering
  • Logotyp/Foto på www.fckrukan.se under vår nätverksflik "FC Krukans Vänner"

Tack du ja? Återkom med faktureringsuppgifter så skickar fakturan enligt önskemål.

thomas.seidefors@gmail.com
Tack du nej? Kan du stå för det?

 

Är du/ditt företag intresserad av att synas ännu mer i samband med FC Krukan, på matchtröjan, på hemsidan eller något annat som du själv tycker passar så är vi öppna för de flesta förslag.

 

Med vänlig hälsning Styrelsen FC Krukan

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Nyhetsarkiv

Länkar