Vendelsö (B) - FC Krukan (B)

Sammanställning av b-lagsmatchen mot Vendelsö igår onsdag.

 

Vendelsö IK (B) 0 - 1 FC Krukan (B)

Målskytt/matchvinnare: Thomas "Seidan" Seidefors.

Publik: Ca 15 pers.

 

Krukans uppställning (från höger):

Zäta

Fredrik-Nordlund-Alexis-Anders

Seidan-Parne-Niklas-PJ

Axel-Mattias

Bänken: Jugge, Rogge, Marco.

 

Matchreferat:

B-laget tog sin första och mycket efterlängtade seger för säsongen på ett soldränkt Torvall IP under onsdagskvällen. Matchen spelades på en för årstiden mycket bra gräsmatta och spelglädjen syntes på många håll i Krukan. Första halvlek präglades av goda intentioner till kortpassningsspel och löpningar från Krukans sida.

Tyvärr gick Anders sönder med en knäskada tidigt, men Marco hoppade in och tog hand om vänsterbacksplatsen med bravur. Strax därefter fick även Niklas kliva av efter att (som det såg ut som) ha fått en armbåge i ansiktet som behövde sys. In kom Rogge och styrde upp mitten.

 

Efter ganska böljande spel, där Krukan genom Axel haft det bästa läget i form av ett friläge som räddades av målvakten, kom så i den 35:e minuten ledningsmålet för Krukan. En inspark från Zäta nickskarvades av Mattias på en djupledslöpande Seidan som på bra långt avstånd lossade kanonen på volley och dundrade in bollen vid bortre stolpen! Mästerligt.

 

Andra halvlek höll inte alls samma kvalitet som den första, men bjöd å andra sidan på lite fler målchanser. Axel hade ett friläge, Alexis ett "Lampard-läge" och vi hade även några frisparkar i bra lägen. Tyvärr bommade vi alla, men Seidans mål och den hållna nollan räckte ändå för seger! Bra jobbat Krukan.

 

/Z

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Nyhetsarkiv

Länkar